miercuri, 25 februarie 2015

Top Eleven Hack

We zijn hier terug, nadat onlangs praten en kort Top Elf Football Manager, een van de meest populaire spellen van het moment is voor de beschikbaarheid en op Facebook op Android en iOS is de tijd om te trekken uit de hoge hoed een andere truc. Na het zien van de lijst van de drie beste spelers die ik nog een kleine suggestie kunt kopen om wat geld te maken zonder al te veel inspanning.
Cheats Top Eleven
In het spel, net als in de werkelijkheid, een van de eenvoudigere manieren om geld (de zogenaamde tokens) te krijgen is om het contract voor de televisierechten van onze spellen te ondertekenen. Brengt ons het menu, onder "Finance" kies de "TV rechten" en kies een van de beschikbare opties, de tweede vermelding "bonus toewijding", dat zal ons toelaten om over die ene extra dag om een ​​token om de vier dagen. Deze bijzondere formule TV is geschikt voor degenen die consequent spelen, het voordeliger zal het mogelijk zijn om zoveel als 35 extra tokens tijdens het seizoen. Een figuur niet slecht voor degenen die willen onmiddellijk op de markt. Top Elf Dus net als veel andere spellen van het moment gemakkelijk kan worden aangepast kan worden, zijn er vele trucs om het spel te veranderen. Deze truc hen daar zal uitleggen in de komende dagen. Voor nu zal ik alleen richten op de trucs "legale"
  begon het evenement groter en verwacht wereld voetbal, WK 2014, die plaatsvindt in het vrolijker Latijns-Amerikaanse land, Brazilië. Om dezelfde emoties met coaches voelen tijdens het spelen, veel mensen spelen titels als Top Elf, die kan begeleiden en coördineren van een heel voetbalteam zijn weg.

Top Elf is het spel van het voetbal manager beroemdste van allemaal, alleen op Facebook heeft meer dan 10 miljoen actieve gebruikers per maand. Want het is langzaam veel roem is het vangen, is uitgegroeid tot een doelwit voor hackers voor hun wandaden.
Hack Top Eleven
Ze zijn altijd magische trucs waar u grote hoeveelheden tokens in direct en volledig gratis kan krijgen, maar het was pas nu dat het werd ontdekt dat een van die trucs was slechts een val voor de gebruikers van Top Elf waarin het krijgen van zowel uw persoonlijke informatie, zoals de toegang tot Facebook, gemakkelijk hackeandolo.

De truc is om een ​​applicatie beschikbaar op diverse fora over het spel te downloaden en te installeren, dan moet je je echte gegevens uit Facebook of uw e-mail in te voeren. Dat is hoe ze de gebruiker toegang tot hun netwerken en e-mails te krijgen.
TOP ELEVEN
Hoewel het lijkt misschien dom, duizenden gebruikers waren slachtoffers van deze bedrieglijke truc, waar de enige begunstigden waren de hackers omdat patiënten een enkele token niet heeft ontvangen.

Wees zeer voorzichtig bij het downloaden en installeren van applicaties uit dubieuze bronnen die grote hoeveelheden tokens of iets anders pay beloven, is het algemeen bekend dat er niets is gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu